Skip to main content

Opinie o Beesafe - najlepiej oceniane ubezpieczenie OC/AC

Uzupe艂nij 2 pola i poznaj ofert臋聽OC/AC
Zaufa艂o nam ju偶 ponad 100 000 klient贸w

4.8/5

Ocena klient贸w rankomat.pl

4.7/5

Ocena klient贸w w Google

Opinie o Beesafe

  • thumb
    Marek MADYCKI
    5 star review   30.5.2024

    "Ubezpieczam auta od kilkudziesi臋ciu lat, generalnie jako艣膰 interfejs贸w oraz kontaktu ro艣nie z roku na rok. W tym roku skorzysta艂em z beesafe z powodu dobrego kontaktu i dobrej oferty. Polecam"

    thumb
    Pawe艂 呕enta艂a
    5 star review   22.5.2024

    "W zesz艂ym roku kupi艂em pierwsze auto i wybra艂em Beesafe jako pierwszego ubezpieczyciela. By艂a to jedna z najta艅szych ofert, ale oceni艂em j膮 te偶 najlepiej pod k膮tem cena/jako艣膰. Przez rok mia艂em 2 st艂uczki. Na kolejny rok ubezpieczenie rzecz jasna dro偶sze o ale w tym roku - po st艂uczkach - ju偶 bezkonkurencyjnie najta艅sze. Por贸wnywa艂em ubezpieczenia w RankomatPL."

    thumb
    Dorota K
    5 star review   17.5.2024

    "Dwukrotnie musia艂am skorzysta膰 z opcji Assistance podczas 2 lat ubezpieczenia. Za ka偶dym razem zosta艂a zrealizowana niezw艂ocznie i bardzo profesjonalnie. To daje poczucie bezpiecze艅stwa, o jakie chodzi przy ubezpieczeniu do艣膰 wiekowego auta"

    thumb
    Krzysztof Hakenszmidt
    5 star review   06.5.2024

    "Bardzo podziwiam za tzw. User Experience. Ubezpieczenia samochodu i mieszkania w jednym miejscu - szybko, w dobrej cenie i bez wype艂niania d艂ugich formularzy. Polecam!"

  • thumb
    艁ukasz Ch35
    5 star review   14.4.2024

    "Od kilku lat korzystam i jestem mega zadowolony, OC samochodu oraz skutera nnw szkolne mieszkanie wszystko w jednym miejscu e-polisa na smartfon. polecam"

    thumb
    piotr cie艣lak
    5 star review   05.4.2024

    "Ubezpieczenie w tej firmie kupi艂em ju偶 3 raz i jestem zadowolony. Bardzo mi艂a obs艂uga na linii telefonicznej i ostatnia oferta o 30 z艂 ni偶sza, od najni偶szej oferty w por贸wnywarce. Polecam!"

    thumb
    beata graczyk
    5 star review   05.4.2024

    "Bardzo dobra oferta warto艣ci w przyst臋pnej cenie. Wygodny proces zawierania umowy. Jestem bardzo zadowolona z obs艂ugi. Kupi艂am ju偶 w Beesafe kilka polis. Polecam"

    thumb
    Marek Ostrowski
    5 star review   30.3.2024

    "BeeSafe jak dla mnie jest bardzo dobrym wyborem zw艂aszcza przy polisach samochodowych, ich zakresie i cenie. Zakres ubezpiecze艅 dzia艂a jak nale偶y, wi臋c 艣mia艂o mo偶na poleci膰 to Towarzystwo. Dobra cena, 艣wietne podej艣cie do klienta i us艂ugi dzia艂aj膮ce jak nale偶y."

  • thumb
    Rados艂aw Pieniak
    5 star review   22.3.2024

    "Polecam, Bardzo dobry kontakt z obs艂ug膮 klienta. Mam nadziej臋 偶e nie b臋d臋 musia艂 nigdy sprawdza膰 jak przebiega proces wyp艂aty odszkodowa艅(zak艂adam 偶e nie ma problemu)"

    thumb
    Piotr Mieszczak
    5 star review   16.3.2024

    "Wg mnie najlepsza firma na rynku. Szybka obs艂uga on-line be偶 偶adnych problem贸w. Jak do tej pory najlepsze oferty jakie mia艂em ."

    thumb
    Wika WW
    5 star review   06.3.2024

    "Chcia艂abym wyrazi膰 swoj膮 wdzi臋czno艣膰 przy doborze polisy OC dla taks贸wki. Pani Bogumi艂a Ilczuk by艂a bardzo pomocna, cierpliwie wyt艂umaczy艂a wszystkie kwestie i opcje, zaproponowa艂a najlepsze rozwi膮zanie, gdzie inne firmy podaj膮 du偶e kwoty albo w og贸le niech臋tnie udzielaj膮 informacji dla os贸b, kt贸rzy chc膮 mie膰 OC r贸wnie偶 dla taks贸wki. Rewelacja, napewno polec臋 Pa艅stwa firm臋. Dzi臋kuj臋"

    thumb
    Maciej Obuchowicz
    5 star review   25.2.2024

    "Bee Safe jest super. Najlepsza na rynku 艣cie偶ka cyfrowego zakupu ubezpieczenia. W 偶adnym agregatorze tego nie ma. Do tego dodatkowe serwisy, w nocy na autostradzie w Chorwacji Assistance okaza艂o si臋 bezcenne jak si臋 okaza艂o, 偶e 艣ruba zabezpieczaj膮ca na zapasie jest inna ni偶 na wszystkich pozosta艂ych ko艂ach. Mi艂y cz艂owiek w CallCenter podpowiedzia艂 gdzie znale藕膰 rozwi膮zanie jak pozby膰 si臋 艣rub zabezpieczaj膮cych :-). Dodatkowe punkty za bezszkodow膮 jazd臋 na bilety do kina to super pomys艂. Ju偶 trzeci na rok przed艂u偶y艂em. Ubezpieczenie i nie wybieram si臋 do nikogo innego."

  • thumb
    Marcin Wypch艂o
    5 star review   23.2.2024

    "Bardzo polecam. W mojej sytuacji, czyli jak kto艣 ma bezszkodow膮 jazd臋 oraz ma starszy samoch贸d, ale limitowany kt贸ry zyskuje na warto艣ci i potrzebuje w pakiecie AC to jest to najlepsza oferta na rynku"

    thumb
    Beata G贸rowska
    5 star review   22.2.2024

    "Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem Firmy. Rozmowa na najwy偶szym poziomie, sprawa za艂atwiona b艂yskawicznie i bezproblemowo. Pe艂na satysfakcja. Polecam w 100 %."

    thumb
    Katarzyna Dylik
    5 star review   16.1.2024

    "Super ceny ubezpiecze艅, a kiedy korzystam z assistance wszystko dzia艂a bez problemu, szczerze polecam. Po za tym 艂atwo si臋 dodzwoni膰 aby zg艂osi膰 szkod臋 a ludzie po drugiej stronie s艂uchawki przynajmniej jak do tej pory byli mili i kompetentni."

    thumb
    Bartek
    5 star review   10.12.2023

    "Bardzo pozytywnie oceniam obs艂ug臋 ubezpieczenia OC + AS. Z powodu awarii auta musieli艣my skorzysta膰 z AS - obs艂uga, od przyj臋cia zg艂oszenia po przyjazd lawety bez najmniejszych zastrze偶e艅. Obs艂uga polisy online (wraz z mo偶liwo艣ci膮 wypowiedzenia online) pomaga sprawnie za艂atwi膰 wszystkie formalno艣ci"

  • thumb
    As Karo As Pik
    5 star review   03.12.2023

    "Polecam Beesafe. Nie ma problemu z dodzwonieniem si臋 na infolini臋, pomoc Assistance bez zarzutu. Samoch贸d ubezpieczony drugi rok z rz臋du. Fajne nagrody za bezszkodow膮 jazd臋."

    thumb
    Katarzyna Szczepaniak
    5 star review   15.10.2023

    "艢wietna cena i obs艂uga. Zdarzy艂a mi si臋 awaria samochodu - kontakt z assistance by艂 szybki i bezproblemowy. W ci膮gu 2-3h mia艂am i lawete i samoch贸d zast臋pczy ( porz膮dne auto, 偶adne tam sypi膮ce si臋 seicento)"

    thumb
    Adam Koz艂owski
    5 star review   29.9.2023

    "Oferta ubezpieczenia zawsze korzystniejsza ni偶 w innych ubezpieczalniach.Mi艂a i pomocna obs艂uga.Kontunuacja ubezpieczenia bez zb臋dnych pyta艅.Konkretny temat,propozycja ceny nowej polisy i lecimy dalej.Polecam."

    thumb
    Rob Tylo
    5 star review   18.9.2023

    "Wykupi艂em polis臋 w Beesafe drugi rok z rz臋du. Pierwszym razem premiowana bonami paliwowymi w sumie 300z艂. Opieka konsultanta wzorowa. Po roku przypomnienie o odnowieniu. Uda艂o si臋 wynegocjowa膰 korzystn膮 cen臋. Dbaj膮 o swoich klient贸w, ale nie s膮 namolni. Mam nadziej臋, 偶e z likwidacj膮 szk贸d te偶 dzia艂aj膮 sprawnie. Polecam."

  • thumb
    Tomasz (Tomek)
    5 star review   18.9.2023

    "Kupuje ubezpieczenia dla dw贸ch swoich aut w beesafe ju偶 od kilku lat, korzysta艂em z polisy nie raz, i jestem bardzo zadowolony z jako艣ci 艣wiadczonych us艂ug. Bardzo konkurencyjna cena polisy ! Polecam serdecznie wszystkim kt贸rzy si臋 wahaj膮."

    thumb
    Jolanta Piotrowska
    5 star review   13.9.2023

    "Korzystam trzy lata z oferty ubezpieczenia samochodu z Firmy Beesafe Sp. z o.o. jestem bardzo zadowolona, bo maj膮 rozs膮dne ceny jak na obecne czasy i to porz膮dna Firma , kt贸ra dba o swoich klient贸w...pozdrawiam :)"

    thumb
    Pawe艂 Rybowski
    5 star review   08.9.2023

    "Firma dzia艂a bardzo sprawnie. Infolinia dobrze przeszkolona , potrafi膮 szybko pom贸c w razie problem贸w na drodze jak i udzieli膰 informacji . Wszystko online. Cena polisy bez zmian rok do roku. Jestem zadowolony"

    thumb
    Jabadaba Du
    5 star review   02.9.2023

    "Bardzo mi艂a i profesjonalna obs艂uga, a co najwa偶niejsze najlepsza oferta w por贸wnaniu z innymi ubezpieczycielami i por贸wnywarkami - gdzie indziej w tej cenie s膮 cz臋艣ci zamienne, a tu bezpo艣rednia likwidacja szk贸d, ASO i oryginalne cz臋艣ci."

  • thumb
    Zbigniew Rogaczewski
    5 star review   01.9.2023

    "A ja p贸ki co jestem zadowolony, ubezpieczenia dzia艂a, holowanie by艂o szybko i sprawnie z podstawieniem samochodu dla wi臋kszej ilo艣ci os贸b bez problemu tak 偶e polecam."

    thumb
    Jan Pski
    5 star review   06.8.2023

    "Witam, po kilku nie do ko艅ca udanych rozmowach z firma posrednicz膮ca w ubezpieczeniach (Punta) zadzwoni艂em na og贸lny nr tel do Beesefe, gdzie przemi艂y pan szybko i sprawnie (w 100%) rozwi膮za艂 moje problemy, tote偶 szybko (nast臋pnego dnia) na kolejny rok przed艂u偶y艂em umow臋 , polecam tego pana . Janusz"

    thumb
    Tomasz M. Miko艂aj
    5 star review   24.7.2023

    "Spoko, na infolini臋 nie Czekasz pierdyliarda godzin jak w link4 czy warcie.... Ju偶 3 rok z nimi leci. Kilka razy mia艂em przygody w trasie. Ka偶de zg艂oszenie zawsze szybko i sprawnie."

    thumb
    Arkadiusz Flejszer
    5 star review   19.7.2023

    "Og贸lnie wszystko OK, ale bra艂em dwie polisy w przeci膮gu m-ca i liczy艂em jak w ofercie na jaki艣 rabat, tak膮 informacj臋 otrzyma艂em na infolinii ale nie widz臋 偶eby by艂o uwgl臋dnione."

  • thumb
    Micha艂 Mr-o
    5 star review   17.7.2023

    "Odkrycie zesz艂ego roku dzi臋ki MUBI w dziedzinie ubezpiecze艅. Bardzo niska cena i dodatkowe nagrody za bezszkodow膮 jazd臋 w postaci e-bon贸w np. na allegro. Jestem bardzo zadowolony - wi臋c polecam. Nie mia艂em szkody wi臋c kluczow膮 odpowied藕 co do profesjonalizmu za艂atwiania tych trudnych spraw zostawiam innym."

    thumb
    Marcin Cierniak
    5 star review   09.7.2023

    "Nie mam 偶adnych zastrze偶e艅. Poza bezkonkurencyjnym w moim przypadku kosztem OC jako艣膰 obs艂ugi klienta na bardzo zadwalaj膮cym poziomie. Nie korzystam z AC wi臋c tej kwestii nie oceniam."

    thumb
    Grzegorz W贸jcik
    5 star review   05.7.2023

    "Gor膮co polecam ubezpieczenie samochodu w Beesafe. Ju偶 drugi rok z rz臋du kupi艂em u nich OC i jestem bardzo zadowolony. Solidna firma, bezproblemowy kontakt i co najwa偶niejsze - najni偶sze ceny! Inne towarzystwa ubezpiecze艅 chc膮 ode mnie nawet kilkaset z艂otych wi臋cej, a tu mam OC plus NNW i AS do 200 km w bardzo atrakcyjnej cenie. Ponadto za zakupion膮 polis臋 zbiera si臋 u nich punkty, kt贸re mo偶na wymieni膰 na vouchery do r贸偶nego rodzaju popularnych sklep贸w internetowych, kawiarni czy te偶 na bilety do kina, wi臋c jest to ca艂kiem fajny program lojalno艣ciowy."

    thumb
    Pita Piti
    5 star review   28.6.2023

    "P贸ki co wszystko w porz膮dku, rok wsp贸艂pracy za mn膮 i jestem zadowolony. Przed艂u偶y艂em na kolejny rok- cena niewyg贸rowana przy dobrych warunkach, super kontakt z konsultantem przez telefon (da si臋 dogada膰 w ka偶dej sprawie). Przejrzysty profil na ich platformie i Przyznaj膮 punkty lojalno艣ciowe, wi臋c zawsze przy okazji jaki艣 bilecik do kina czy kawka wpadnie 馃槈 polecam"

Opinie klient贸w po szkodzie

Kierowca BMW skasowa艂 ty艂 mojego samochodu, bo nie zauwa偶y艂, 偶e zwalniam. Dzi臋ki BLS nie musia艂em kontaktowa膰 si臋 z jego ubezpieczycielem, a odszkodowanie otrzyma艂em od Beesafe, z kt贸rym mam podpisan膮 umow臋 ubezpieczeniow膮.
Opinia w mubi.pl
Jestem bardzo zadowolony z tego Ubezpieczyciela. Dwa razy otrzyma艂em auto zast臋pcze w dodatku dwukrotnie by艂y to prawie nowe auta. W ramach ubezpieczenia wymieniono mi przedni膮 szyb臋. Kontakt telefoniczny bardzo dobry, reakcja na zg艂aszan膮 szkod臋 czy te偶 assistance wzorowa. Szczerze polecam.
Opinia w Google

Mamy ju偶 ponad 1 000 opinii
w Google
Czekamy na Twoj膮!

Oce艅 nas w Google

Napisz, co podoba Ci si臋 w Beesafe lub nad czym mogliby艣my jeszcze popracowa膰 aby poprawi膰 jako艣膰 naszych us艂ug.

Co doceniaj膮 nasi klienci?

  • Naprawa na oryginalnych cz臋艣ciach w ASO
  • 1000 warsztat贸w partnerskich
  • 14 dodatk贸w pozwalaj膮cych na dopasowanie ubezpieczenia do potrzeb

Pojazd zast臋pczy

do 14 dni

Odleg艂o艣膰 holowania

1000 km

Jak kupi膰 ubezpieczenie?

#1
Uzupe艂nij 2 pola

Numer rejestracyjny i data urodzenia pozwol膮 na odnalezienie Twojego pojazdu w Ubezpieczeniowym Funduszu Gwarancyjnym

#2
Wybierz pakiet OC/AC

Wybierz jeden z trzech pakiet贸w, w kt贸rych znajdziesz OC, AC, NNW i Assistance

#3
Rozszerz ochron臋

Je艣li zale偶y Ci na komforcie mo偶esz dobra膰 dodatkowe ubezpieczenia, jak Ubezpieczenie szyb

Uzupe艂nij 2 pola

Numer rejestracyjny i data urodzenia pozwol膮 na odnalezienie Twojego pojazdu w Ubezpieczeniowym Funduszu Gwarancyjnym

Wybierz pakiet OC/AC

Wybierz jeden z trzech pakiet贸w, w kt贸rych znajdziesz OC, AC, NNW i Assistance

Rozszerz ochron臋

Je艣li zale偶y Ci na komforcie mo偶esz dobra膰 dodatkowe ubezpieczenia, jak Ubezpieczenie szyb


Sprawd藕 najlepiej
oceniane ubezpieczenie