Opinie o Beesafe - najlepiej oceniane ubezpieczenie OC/AC

Uzupe艂nij 2 pola i poznaj ofert臋聽OC/AC

    Zaufa艂o nam ju偶 ponad 100 000 klient贸w

    4.8/5

    Ocena klient贸w rankomat.pl

    4.6/5

    Ocena klient贸w w Google

    Opinie o Beesafe

    • thumb
      Maciej Wi臋cek
      5 star review   7/23/2022

      "Samo zawarcie polisy i cena ostateczna jest bardzo zacna. 艁atwo, szybko, klarownie - ciekawostka: przy wsp贸艂w艂ascicielach auta, 1-szy ma lepsz膮 cen臋 ni偶 2-gi (przetestowane przy wyliczeniu), historia ubezpieczeniowa jest podobna, a sta偶 2-go d艂u偶szy o blisko 10 lat 馃檪 A jak b臋dzie w praktyce z ubezpieczeniem? Obym nigdy si臋 nie przekona艂, w szczeg贸lno艣ci w negatywnym aspekcie 馃檪 P贸ki co: beesafe = behappy :)"

      thumb
      Di Po
      5 star review   7/03/2022

      "Pan z Beesafe zadzwoni艂, przedstawi艂 ofert臋 ubezpieczenia, bardzo atrakcyjn膮. Mog艂am ja w modyfikowa膰 (a u niekt贸rych ubezpieczycieli niestety nie mo偶na modyfikowa膰 oferty Assistance - maj膮 np tylko jedna ofert臋 na 1000 km i koniec). Zanim si臋 zgodzi艂am, rozeznalam si臋 w rynku i okaza艂o si臋, 偶e ta nie jest tylko najta艅sza ale i najlepiej dopasowana do moich potrzeb! Polecam gor膮co!"

      thumb
      Pawe艂 Mazerant
      5 star review   6/29/2022

      "Jestem bardzo zadowolony z ubezpieczenia skutera w BeeSafe. Pe艂ny pakiet wraz z autocasco serwisowym w bardzo dobrej cenie. Akurat w tym roku przydarzy艂a si臋 przygoda OC/AC (z mojej winy). Naprawa bez 偶adnego problemu, salon Yamahy rozliczy艂 si臋 bezpo艣rednio z ubezpieczycielem. Ca艂o艣膰 naprawy na oryginalnych cz臋艣ciach, skuter jest jak nowy. W tym roku odnowienie polisy po jeszcze ni偶szej cenie i bez zwy偶ek z tytu艂u kolizji! Super, lepiej si臋 nie da. Z minus贸w to troch臋 ci臋偶ki kontakt z infolini膮 i do艣膰 d艂ugi czas oczekiwania na rozpatrzenie szkody - tu potrzeba troch臋 cierpliwo艣ci, ale da si臋 wszystko za艂atwi膰."

      thumb
      Kola Mieszko
      5 star review   6/17/2022

      "Wczoraj zadzwoni艂em, ekspresowo odebrano po艂膮czenie. Pani Anna idealnie mi wyja艣ni艂a wszystko co i jak i rozwia艂a w膮tpliwo艣ci co do samych us艂ug dot. OC. Dzi艣 wybra艂 ofert臋 i jak dla mnie najlepsza jak膮 mog艂em dosta膰. Spe艂nia moje oczekiwania. Ca艂a obs艂uga, rozmowa jak i doko艅czenie p艂atno艣ci zas艂uguje na najwy偶sz膮 note. W pe艂ni zas艂u偶ona 5! Je艣li w firmie pracuje wi臋cej Pani A艅, to a wszystkich pi膮tki! 鈽猴笍鈽猴笍鈽猴笍鈽猴笍 Pozdrawiam!"

    • thumb
      Adrian Zielinski
      5 star review   5/26/2022

      "艢wietna obs艂uga klienta przez infolinie, bardzo profesjonalne i empatyczne podej艣cie do klienta. Drugi raz przed艂u偶am umow臋 z t膮 firm膮 ze wzgl臋du na bardzo konkurencyjne warunki ubezpieczenia jak i cen臋. Bardzo polecam ka偶demu chocia偶by sprawdzi膰 ofert臋 tej firmy, poniewa偶 sam si臋 przekona艂em 偶e warto. Na pocz膮tku sam by艂em sceptycznie nastawiony ze wzgl臋du na to 偶e nie zna艂em tej firmy z reklam, jednak bardzo pozytywnie si臋 zaskoczy艂em."

      thumb
      Jurek Hojdys
      5 star review   5/22/2022

      "Bardzo dobry kontakt z Firm膮 ,telefoniczny i internetowy. Szybka i dobra oferta dostowana do nich oczekiwa艅 . Ciekawa promocja zwrotu koszt贸w za paliwo.Polecam."

      thumb
      Anna Mulawa
      5 star review   4/23/2022

      "Beesafe bardzo dba o swojego klienta. Czas oczekiwania w okresie 艣wi膮tecznym na lawet臋 150km od miejsca zamieszkania to 25 min. Auto zast臋pcze dobrej jakosci na 7 dni. Kwota ubezpieczenia zadowalaj膮ca na tle innych ubezpieczycieli.Polecam 馃槉"

      thumb
      Marcin Urgacz
      5 star review   4/23/2022

      "Jestem bardzo zadowolony z tego Ubezpieczyciela. Dwa razy otrzyma艂em auto zast臋pcze w dodatku dwukrotnie by艂y to prawie nowe auta. W ramach ubezpieczenia wymieniono mi przedni膮 szyb臋. Kontakt telefoniczny bardzo dobry, reakcja na zg艂aszan膮 szkod臋 czy te偶 assistance wzorowa. Szczerze polecam."

    • thumb
      Bartosz Marona
      5 star review   4/22/2022

      "Zakup polisy przebieg艂 bardzo sprawnie, a oferta jest interesuj膮ca. Nie wiem jak zachowa艂by si臋 ubezpieczyciel w przypadku kolizji, poniewa偶 takiej jeszcze nie mia艂em gdzie firma beesafe by艂aby zaanga偶owana."

      thumb
      Lukasz Bojan
      5 star review   4/15/2022

      "Bardzo intuicyjny UI. Brak konieczno艣ci uzupe艂niania kilkudziesi臋ciu informacji, za to du偶y plus."

      thumb
      Iwona Lewandowska
      5 star review   3/18/2022

      "St艂uczka za艂atwiona b艂yskawicznie, bez 偶adnych dodatkowych problem贸w. Ceny ubezpiecze艅 atrakcyjne. Polecam"

      thumb
      Dariusz Szy艂ak
      5 star review   3/04/2022

      "Bardzo dobra firma ubezpieczeniowa. Doskona艂y kontakt. Brak podzia艂u na kierownice z lewej czy prawej strony. Uczciwa cena. POLECAM"

    • thumb
      Pawe艂 Szyma艅ski
      5 star review   2/20/2022

      "Dzi臋ki Beesafe znalaz艂em ubezpieczenie o 300zl taniej. Moje ostatnie w tym roku mia艂o by膰 dro偶sze o 50z艂 i 偶adna z firm nie mog艂a nic lepszego zaoferowa膰. Jednak da艂o si臋. Polecam 猸愨瓙猸愨瓙猸"

      thumb
      Lukasz Zygadlo
      5 star review   2/09/2022

      "Najta艅sze ubezpieczenie. 2 samochody w tym jeden,, anglik,,. Plus zni偶ka Zachar Of 150 pln. Nie mo偶na taniej..."

      thumb
      Piotr Pit
      5 star review   2/08/2022

      "Mog臋, na chwil臋 obecn膮, oceni膰 proces zawierania umowy. Nie mia艂em mo偶liwo艣ci (i nie zamierzam) korzysta膰 z odszkodowania. Wszytko przebiega艂o sprawnie, strona intuicyjna. Nie musia艂em rozmawia膰 z konsultantem. Dla mnie najkorzystniejsza oferta na rynku."

      thumb
      Krzysztof Kalazny
      5 star review   1/20/2022

      "Przejrzy艣cie szybko i sprawnie polecam kierowca zawodowy od 20 lat"

    • thumb
      Karburator
      5 star review   1/04/2022

      "Ci wszyscy niezadowoleni ludzi sa w sumie w ka偶dej firmie ubezpieczeniowej, ta sama 艣piewka od lat i ta sam roszczeniowa postawa. Dla mnie szybko i bezproblemowo i tanio"

      thumb
      Krzysztof K
      5 star review   11/08/2021

      "W dniu wczorajszym 07.11 na trasie Gda艅sk - Warszawa zepsu艂 mi si臋 samoch贸d. Wiadomo, niedziela r贸wna si臋 spory problem. Przypomnia艂em sobie 偶e mam wykupione OC z Beesafe Assistance w razie awarii. Jeden telefon i po szybkiej interwencji po p贸艂 godzinie przyje偶d偶a bardzo mi艂y pan lawet膮, pakuje grata i w drog臋 300 kilometr贸w. Rodzina uratowana. Wielkie dzi臋ki za profesjonaln膮 obs艂ug臋."

      thumb
      Stefan 鈥淪tef鈥 Salamon
      5 star review   9/09/2021

      "Fantastycznie bezproblemowe ubezpieczenie samochodu. Rzetelna, kompetentna a na dodatek 偶yczliwa i sympatyczna obs艂uga. Poniewa偶 u tego ubezpieczyciela zawiera艂em umow臋 polisy na kolejny pojazd, z ca艂ym przekonaniem mog臋 stwierdzi膰, 偶e to norma w podej艣ciu do klienta, kt贸ry mo偶e mie膰 poczucie pe艂nego "zaopiekowania"."

      thumb
      Jan Kowalski
      5 star review   8/25/2021

      "Przemi艂a Pani Ania K. rozwia艂a wszystkie moje w膮tpliwo艣ci odno艣nie zakupu ubezpieczenia OC samochodu. Upewni艂a si臋, 偶e otrzyma艂em wszystkie dokumenty na maila i poinformowa艂a o sposobach post臋powania w razie problem贸w z ubezpieczeniem. Cena bezkonkurencyjna. Oby wi臋cej takich firm (i konsultant贸w 馃槈 )!"

    • thumb
      Piotr Wr贸blewski
      5 star review   8/08/2021

      "Bardzo mi艂a obs艂uga i rzetelne podej艣cie do klienta. Oferta kt贸r膮 otrzyma艂em, by艂a najta艅sza na rynku, przez co sporo oszcz臋dzi艂em. A bon na allegro, kt贸ry dosta艂em jest bardzo pozytywnym dodatkiem do ca艂o艣ci."

      thumb
      Pawe艂 Pera
      5 star review   7/25/2021

      "Profesjonalna obs艂uga z 偶yczliwym podej艣ciem do klienta, 艣wietny kalkulator ubezpieczenia, na kt贸rym mo偶na zaoszcz臋dzi膰 nawet kilkaset z艂otych przy tej samej polisie w por贸wnaniu do konkurencyjnych przegl膮darek (w moim przypadku 150z艂 za moto). No i nie ukrywam, 偶e bonusy w postaci narz臋dzi czy bon贸w do sklep贸w to mi艂y dodatek 馃槈 Serdecznie polecam!"

      thumb
      Jabba Dehatt
      5 star review   6/30/2021

      "Pomimo dosy膰 ustabilizowanego i podzielonego rynku ubezpiecze艅 , kto艣 pr贸buje zrobi膰 krok w stron臋 klienta => du偶y plus , tylko tak dalej !!!"

      thumb
      Dariusz 呕uk
      5 star review   6/17/2021

      "Jestem bardzo zadowolony z us艂ug jakie oferuje Beesafe Sp. z o.o.. Odno艣nie polisy i dodatk贸w do niej dogadali艣my si臋 b艂yskawicznie jak. Na wszelkie pytania jakie mia艂em dosta艂em odpowied藕, kt贸ra mnie satysfakcjonowa艂a."

    • thumb
      Remigiusz Roger
      5 star review   6/16/2021

      "Ubezpieczenie OC, + Assistance w bardzo korzystnej cenie. Prezent -dobrej jako艣ci zestaw narz臋dzi. Infolinia mi艂o, sprawnie i kompetentnie. Mam nadziej臋, 偶e za艂atwianie formalno艣ci (oby nie by艂o takiej potrzeby), tak偶e b臋dzie na tak wysokim poziomie."

      thumb
      Micha艂 J臋dryka
      5 star review   6/16/2021

      "Mam nadziej臋, 偶e wysoka ocena za sprzeda偶 polisy nie zmieni si臋, kiedy (oby jak najrzadziej) pojawi si臋 szkoda..."

      thumb
      Kola Mieszko
      5 star review   6/15/2021

      "Wczoraj zadzwoni艂em, ekspresowo odebrano po艂膮czenie. Pani Anna idealnie mi wyja艣ni艂a wszystko co i jak i rozwia艂a w膮tpliwo艣ci co do samych us艂ug dot. OC. Dzi艣 wybra艂 ofert臋 i jak dla mnie najlepsza jak膮 mog艂em dosta膰. Spe艂nia moje oczekiwania. Ca艂a obs艂uga, rozmowa jak i doko艅czenie p艂atno艣ci zas艂uguje na najwy偶sz膮 note. W pe艂ni zas艂u偶ona 5! Je艣li w firmie pracuje wi臋cej Pani A艅, to a wszystkich pi膮tki! 鈽猴笍鈽猴笍鈽猴笍鈽猴笍 Pozdrawiam!"

      thumb
      Robert Kasperek
      5 star review   6/14/2021

      "Zakup polisy bez 偶adnych problem贸w. Sk艂adka wyliczona na stronie ta艅sza na to samo ubezpieczenie ni偶 w por贸wnywarkach typu mubi/rankomat. Dodatkowo skorzysta艂em z promocji i dosta艂em komplet narz臋dzi Yato. Polecam sprawdzi膰!"

    • thumb
      Krzysztof Or艂owski
      5 star review   6/09/2021

      "Wszedzie s艂ysza艂em, musi by膰 drogo to BMWuuu. Ale okaza艂o sie, 偶e mo偶e by膰 taniej ni偶 za passata u innych! Konkretnie mi艂o i szybko. Polecam!!!"

      thumb
      Andrzej Go艂膮bek
      5 star review   5/31/2021

      "Zap艂aci艂em oko艂o 500 z艂 mniej, za prawie identyczny zakres ubezpieczenia samochodu, w por贸wnaniu z innymi "wiod膮cymi" firmami ubezpieczeniowymi. Polecam !!! Andrzej"

      thumb
      Jaroslaw Kobylanski
      5 star review   5/21/2021

      "Prosty interfejs, brak miliona pyta艅 znanych z innych wyszukiwarek, dobra komunikacja telefoniczna ale przede wszystkim najlepsza ceny ubezpiecze艅 na rynku (przynajmniej w moim przypadku, kierowcy z 14 letnim sta偶em). Polecam serdecznie"

    Opinie klient贸w po szkodzie

    Kierowca BMW skasowa艂 ty艂 mojego samochodu, bo nie zauwa偶y艂, 偶e zwalniam. Dzi臋ki BLS nie musia艂em kontaktowa膰 si臋 z jego ubezpieczycielem, a odszkodowanie otrzyma艂em od Beesafe, z kt贸rym mam podpisan膮 umow臋 ubezpieczeniow膮.
    Opinia w mubi.pl
    Jestem bardzo zadowolony z tego Ubezpieczyciela. Dwa razy otrzyma艂em auto zast臋pcze w dodatku dwukrotnie by艂y to prawie nowe auta. W ramach ubezpieczenia wymieniono mi przedni膮 szyb臋. Kontakt telefoniczny bardzo dobry, reakcja na zg艂aszan膮 szkod臋 czy te偶 assistance wzorowa. Szczerze polecam.
    Opinia w Google

    Mamy ju偶 693 opinie w Google Czekamy na Twoj膮!

    Oce艅 nas w Google

    Napisz, co podoba Ci si臋 w Beesafe lub nad czym mogliby艣my jeszcze popracowa膰 aby poprawi膰 jako艣膰 naszych us艂ug.

    Co doceniaj膮 nasi klienci?

    • Naprawa na oryginalnych cz臋艣ciach w ASO
    • 1000 warsztat贸w partnerskich
    • 14 dodatk贸w pozwalaj膮cych na dopasowanie ubezpieczenia do potrzeb

    Pojazd zast臋pczy

    do 14 dni

    Odleg艂o艣膰 holowania

    1000 km

    Jak kupi膰 ubezpieczenie?

    #1
    Uzupe艂nij 2 pola

    Numer rejestracyjny i data urodzenia pozwol膮 na odnalezienie Twojego pojazdu w Ubezpieczeniowym Funduszu Gwarancyjnym

    #2
    Wybierz pakiet OC/AC

    Wybierz jeden z trzech pakiet贸w, w kt贸rych znajdziesz OC, AC, NNW i Assistance

    #3
    Rozszerz ochron臋

    Je艣li zale偶y Ci na komforcie mo偶esz dobra膰 dodatkowe ubezpieczenia, jak Ubezpieczenie szyb

    Uzupe艂nij 2 pola

    Numer rejestracyjny i data urodzenia pozwol膮 na odnalezienie Twojego pojazdu w Ubezpieczeniowym Funduszu Gwarancyjnym

    Wybierz pakiet OC/AC

    Wybierz jeden z trzech pakiet贸w, w kt贸rych znajdziesz OC, AC, NNW i Assistance

    Rozszerz ochron臋

    Je艣li zale偶y Ci na komforcie mo偶esz dobra膰 dodatkowe ubezpieczenia, jak Ubezpieczenie szyb


    Sprawd藕 najlepiej
    oceniane ubezpieczenie